2011-02-16 19:44:37• hírek • Czinzel László

A Szatmári Magyar Hírlap csütörtöki számából

Aktuális témák, hírek a Szatmári Magyar Hírlapban.

Eckstein: egyetlen esélyem van

Tegnap megyénkbe látogatott Eckstein-Kovács Péter, az RMDSZ-elnökségre pályázó három jelölt egyike, aki - mielőtt délután négy órától leült volna tárgyalni a szövetség tisztújító kongresszusának Szatmár megyei küldötteivel - sajtótájékoztatót tartott, melynek keretében ismertette programja főbb elemeit.

Kötelezik a minimális javításokat

Szatmárnémeti régi központjában járva az ember bármikor számíthat arra, hogy a fejére esik egy jó nagy vakolatdarab, esetleg egy tégla vagy egy cserép. Az Astoria szállóval átellenben levő épületen például az idén már másodjára dolgoznak annak érdekében, hogy ne legyen közvetlen veszélyben az, aki elmegy mellette, ugyanis ebben az évben már második alkalommal zuhant le egy-egy nagyobb faldarab az eresz alól.

Ady-emlékműsor a diákoknak

Verses-zenés Ady Endre emlékműsort tekintettek meg tegnap délelőtt a megyeközpont magyar középiskolásai Zorkóczy Zenóbia színművésznő tolmácsolásában.

Még mindig sok a tüdőgyulladásos gyerek

Csökkent a szezonális felső légúti megbetegedések száma az elmúlt héten Szatmár megyében, de a szakemberek még mindig óvatosságra intik a lakosságot.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: